Апартаменти "Лазур"

Поморие

Апартаменти
Софроний Врачански

Представяме Ви шест напълно оборудвани и обзаведени апартаменти за до 4 човека в жилищен комплекс в централната част на Поморие. В комплекса има ресторант-градина, сладкарница и детски парти център. В непосредствена близост има множество магазини, от които супермаркети, аптеки, ресторанти, детски магазини и атракциони, бутици и други. Намират се на 200м от централният плаж в Поморие и на 200м от централната пешеходна зона на стария град и Санаториума по калолечение. 

Апартаментите са оборудвани с кухненски бокс (готварска печка, хладилник, пералня, микровълнова печка, електрическа кана за вода, тостер, всякакви необходими посуда и прибори), хол с голяма мека мебел, два плоски телевизора, WiFi,  два климатика, трапезна маса, двойно легло 160/200, ютия, сешоар, баня с душ кабина и тоалетна, и тераса. Апартаментът е достъпен с асансьор. На разположение има спално бельо и хавлиени кърпи за всеки наш гост.

На всички наши гости сме осигурили сигурност и спокойствие – във всички общи части има постоянно видеонаблюдение, както и алармена система в апартаментите!

Осигурени са и безплатни паркоместа в намиращият се наблизо (30 метра) охраняем платен паркинг!

Адрес:Ул. Софроний Врачански №13